(^___^)V

Daisypath Anniversary tickers

Menghitung hari

Lilypie Maternity tickers

Thursday, January 29, 2009

Biribiri and Kiwi from far..far..away land

mmmbeekkkkk......... squeeeekkk.....

Semalam dapat parcel dari negara All Black. Parcel ni di hantar oleh Mr. FKK @ Frisco @ Kengkaru @ Kong @ Doc Kong. Thanks a lot ya...suka sangat itu hadiah. Boleh masak 'cake' la lepas ni...hehehe :p
Gift from New Zealand..

Pot cover dengan gambar biri-biri tengah termenung...


Oven glove dengan gambar burung kiwi...comel sangat.


Kitchen towel. Sayang mau pakai sebab cantik woo..

Terima kasih Frisco. Cantik bah semua hadiah tu. Sayang mau pakai. Lepas ni bersemangat la tuan punya badan nak memasak...hehehe...

11 comments:

Kengkaru Kong said...

ya..sudah dapat ya... sebenarnya nak hantar key chain ker, book mark ker, tapi semua tu dah ramai orang buat... so Kong bagi yang ini sebab Kong tau Cik Nora ni suka masak cookies... hehe! sedap !

snm said...

kak nora..cpt masak!

Akula Nora said...

Ye...time kasih En.Kong. Baru la bersemangat nak memasak...next menu...lasagna.

Akula Nora said...

Okes. Ready...set...go...(terus lari pegi kafe fakulti...hehehe) tak tau bila ada masa nak masak. Sibuk sket ni

Helmi Razali said...

those are cute.

baincardin said...

alaaa...cutenyer. Kiwi tu best sangat. Kiwi ku mana kong ? ngehgnehhhh...^_^'

BuDakHutaN said...

hehehe...mau claim dengan si kong juga neh... cantik eh tu hadiah... kalau camtu bila dah siap masak.....bagi kitaorang lah che Nora.. ahaks

mOlliE said...

best2...cumel2...mesti sayang nak gune..hehehee

Akula Nora said...

Helmi: Yup, and sweet to.

Bain : hehehe...jangan jeles..

Dakutan: Sipa suda masak, makan pun suda...erkk... alhamdulillah..hehe

Mollie: Memang tak pakai pun molie...wat tengok2 jer.

Kengkaru Kong said...

ko frame kan tu semua Nora... hehe!~

Akula Nora said...

nice idea...:p