(^___^)V

Daisypath Anniversary tickers

Menghitung hari

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, January 6, 2009

Lihat! Tulisan seorang kidal.

Yea..yea..kena tag!!!(ulang 8x sambil lompat-lompat atas kerusi). Tagged kali ini berkait dengan tulisan tangan dari Inche' FKK. Err... ni yang lemah ni...sebab tulisan aku memang 'hensem dan jelita'. Dulu takdelah seteruk ni, sejak terer taip menaip ni, maka, jaranglah aku bertulis tangan. Kebanyakan kerja aku pun dihantar dengan tulisan taip. Marilah kita lihat hasilnya...

Tulis -

1.Nama / nama Samaran kat alam maya ( net)

2.Tulis guna tangan kanan atau kidal (tangan kiri)

3.huruf yang suka ditulis

4.huruf yang tak suka ditulis

5.Tulis " The quick brown fox jump over the lazy dog"

6. Tag lagi 6 orang



Tengok, herot-merot tulisan aku. Ini adalah bentuk rupa tulisan aku dalam keadaan rileks. Berbanding dengan tulisan aku ketika mengambil data atau menyalin nota, memang takde seorang pun yang boleh faham tulisan aku. Penuh dengan 'short-form' dan simbol yang aku seorang je faham. Aku pernah post pasal Handwriting ni dulu.

12 comments:

Kengkaru Kong said...

wah ...Genius and incredible ni. Left handed...

I like... haha! Thanks for sharing Nora. I guess that Superman is for Faizal Tahir... haha

Akula Nora said...

I wish I'm a genius..tapi tak de la sgt..kuikuikui... I don't like numbers. Bikin pening jak tgk.

Faizal Tahir..bolehla... layan la jugak.

snm said...

Blergh! Kena lagi? Aduss..i'll try my best ye sis :p

BuDakHutaN said...

nah kan..bejangkit sudah ni tag...hehehe
uiseh..tangan kiri woo...
lepas tu suka S lagik...superman...mesti ada hidden power neh...
ngehehe...

Anggerik Hutan said...

hahaha cepat betul kak nora ni buat..tak sempat nak tag mrs snm n manny takpe2 zai cari mangsa baru..hahaha

Akula Nora said...

Mrs SNM.....chaiyuk...siapkan tanda harga yg akak bagi tu.

Tu la dakhutan, habis semua blogger kena tag ni.Aisey...

Yea...pa pat siku lipat.. huhuhuhu...

Kengkaru Kong said...

FKK - haha! dari mana ko belajar semua nama pendek ni Nora? Ada kursus kah? Saya mau daftar join sekaki.... hehe

Akula Nora said...

xdela...belajar kat fakulti perhutanan je....meh la join..huhuhu

BuDakHutaN said...

ahaks...sorang lagi geng2 hutan :)

tapi dakutan tak study ttg utan :)

baincardin said...

Left-handed ya? samala sama diriku. kidal jugak. Kong,...nanti ya aku update tag itu. sedang exam ni.lagi 3 paper mau pulun!

cik Nora, nanti kamu tubuhkan Kelab Pencinta Kucing ya! suka banget sama idea kamu tu deh! ^)(^

Akula Nora said...

Takpe dakutan, yang penting kita sama2 sayang kat hutan dan alam semulajadi...ewah...

Caya la mr.bain. Tp tulisan kamu mesti lagi lawa kot... Ok pasni kita cari ahli geng lain plak...hehehe

baincardin said...

Haha! aku sudah jawab itu tag dari Kengkaru! Tenang menjawabnya selepas habis exam...yehooooo!!!!! ^_^