(^___^)V

Daisypath Anniversary tickers

Menghitung hari

Lilypie Maternity tickers

Thursday, August 21, 2008

Pagi yang gelap....

Pagi ni hujan renyai-renyai. Mendung dengan angin yang tidak bertiup sepoi-sepoi bahasa. Hari ni rasa malas je nak pergi fakulti...

Perkara utama yang nak dibuat hari adalah berjumpa dengan beberapa orang pelajar tahun akhir untuk berbincang pasal progress projek diorang and then marking paper ujian pertama kelas FHL3301.


Petang masih lagi gelap. Hujan dah teduh, tapi langit masih mendung. Ooohh...hari yang penuh blues....

(P/s: Sebenarnya xde pape yang menarik hari ni. Mengarut jer ni...kihkihkih)

2 comments:

Kengkaru Kong said...

oit...kasi kemas tu meja study ko.

Akula Nora said...

Saja ja kasi berselerak. Nampak macam busy sket....hahaha