(^___^)V

Daisypath Anniversary tickers

Menghitung hari

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, September 16, 2009

Edisi Bumper: Nah! Amik Ko.

Salam...

Dah lama tak mengemas kinikan blog. Maaf banyak-banyak buat teman-teman bloggers...

Kesibukan dalam kerja-kerja pengsiswazahan benar-benar menuntut waktu dan fokus (walaupun xlah slalu fokus pun...huhu (^_^')...)

Kini diri ini kembali menconteng di dinding blog yang tidak seberapa ini (anyway ok tak background baru ni? dah boring dengan background buatan sendiri. Skrang pakai orang lain nyer plak). Menggelarkan beberapa entri sebagai edisi bumper yang akan cover cerita ceriti sepanjang beberapa bulan ini.

P/s: akan cuba sedaya upaya untuk mencuri masa menulis blog.....

7 comments:

Gurlish said...

Nih....... majalah ujang kerr blog siap ada edisi bumper raya haji ekk..!!! muargghahahaha (Gelakterdekah2)

Akula Nora said...

haha!!! biasa la...aku mmg suka benda yg gempak2 nih...haha!!!(mcm lanun)

eksp said...

salam
sy hilang henset la.. dalam henset tuh saya letak alamat awak pun.. huhu..

tolong send balik kat sy.. email.

sekali dengan nom telepon eh

Cinta Sufie said...

hai sis... ingat saye...??
baru jumpe ur blog..jadi polower erk..hihi

Anonymous said...

What words... A fantasy

grOundnUt said...

Waaahhh .. sempat lagi tukar layout walaupun bz ... ok la tu... GN datang sini ziarah hehehe^^

syafiqstatichot said...

kene buat schedule lah senang nak update entri blog..kehkehkeh

eh eh entri baru dah ada..marilah bace pasal Perangai lelaki yang tak bleh blah..hehe

http://tamaoserizawa.blogspot.com/2011/04/perangai-kaum-lelaki-yang-tak-boleh.html